+4021 410 90 33 office@spiller.ro

Transport Rutier - Spiller Global Logistics

Transport rutier

Spiller Global Logistics oferă clienților săi servicii complete de transport rutier. Casa noastră de expediții oferă servicii de transport rutier intern (național) și internațional, asigurându-ne că mărfurile ajung la destinație în condiții de siguranță și în timp util.

Echipa de specialiști în domeniul transportului rutier de marfă este pregătită să găsească cea mai potrivită soluție pentru încărcătura ta, fie că este vorba despre o cantitate mică de marfă și o nevoie ocazională, fie că este nevoie de un camion complet, cu recurență.

Parteneriatele strategice cu transportatori de elită naționali și internaționali susțin misiunea Grupului Europrim de a oferi servicii logistice personalizate oriunde în lume. Folosim cele mai bune rute de transport, camioane moderne și personal calificat pentru a ne asigura că mărfurile sunt livrate în cel mai scurt timp posibil.

Sfera de activitate include transportul intern și international de mărfuri (cu autovehicule complete sau parțiale), derulate în strictă conformitate cu prevederile Convenției CMR, Convenției TIR sau, după caz, convenției Tranzit, respectiv “Condițiile generale care reglementează operațiunile efectuate de casele de expediții”, elaborate de Uniunea Societăților de Expediții din România.

Din 2005, suntem unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de logistică și transport din România, oferind clienților noștri servicii de calitate, rapide și eficiente la prețuri competitive.

Flota

  • Camioane cu prelată
  • Camioane convenționale
  • Dube frigorifice & izoterme
  • Dube thermo king
  • Semiremorci dube
  • Autovehicule echipate pentru transportul de confecţii pe umeraşe
  • Camioane cu abilitare ADR pentru transportul de mărfuri periculoase.

Compania oferă transport cargo maritim containerizat cu încărcare sau descărcare din portul Constanța către marea majoritate a porturilor de pe toate continentele, pentru cantități mari de marfă la prețuri convenabile. Transportul se realizează cu toate tipurile de containere, inclusiv 20′ și 40′, standard-universale,open-top, high cube, flat rack, platforme, frigorifice-reefer, tankcontainere. De asemenea, compania operează un depozit în zona liberă Agigea pentru manipularea consolelor de grupaj din China, oferind diverse tipuri de camioane și transport pe cale ferată pentru transportul marfurilor import China din/înspre portul Constanța către depozitul clienților.