S P I L L E R

Please Wait For Loading

+4021 410 90 33 office@spiller.ro

Transport Rutier - Spiller Global Logistics

Transport rutier

Spiller Global Logistics oferă clienților săi servicii complete de transport rutier. Casa noastră de expediții oferă servicii de transport rutier intern (național) și internațional, asigurându-ne că mărfurile ajung la destinație în condiții de siguranță și în timp util.

Echipa de specialiști în domeniul transportului rutier de marfă este pregătită să găsească cea mai potrivită soluție pentru încărcătura ta, fie că este vorba despre o cantitate mică de marfă și o nevoie ocazională, fie că este nevoie de un camion complet, cu recurență.

transport rutier

Parteneriatele strategice cu transportatori de elită naționali și internaționali susțin misiunea Grupului Europrim de a oferi servicii logistice personalizate oriunde în lume. Folosim cele mai bune rute de transport, camioane moderne și personal calificat pentru a ne asigura că mărfurile sunt livrate în cel mai scurt timp posibil.

6

Sfera de activitate include transportul intern și international de mărfuri (cu autovehicule complete sau parțiale), derulate în strictă conformitate cu prevederile Convenției CMR, Convenției TIR sau, după caz, convenției Tranzit, respectiv “Condițiile generale care reglementează operațiunile efectuate de casele de expediții”, elaborate de Uniunea Societăților de Expediții din România.

Din 2005, suntem unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de logistică și transport din România, oferind clienților noștri servicii de calitate, rapide și eficiente la prețuri competitive.

Flota

 • Camioane cu prelată
 • Camioane convenționale
 • Dube frigorifice & izoterme
 • Dube thermo king
 • Semiremorci dube
 • Autovehicule echipate pentru transportul de confecţii pe umeraşe
 • Camioane cu abilitare ADR pentru transportul de mărfuri periculoase.

Conducatorii auto încadrați pe aceste mijloace de transport corespund din punct de vedere etic și profesional.

2
3

Principalele avantaje ale transportului rutier

 • Rapid
 • Eficient din punct de vedere al costurilor și al volumelor de marfă
 • Flexibilitate a volumelor și a programului
 • Trasabilitate maximă
 • Servicii door-to-door
 • Birocrație simplă

Transportul rutier este o componentă critică a lanțului de aprovizionare global, care asigură o livrare rapidă și sigură a mărfurilor și bunurilor într-o varietate de locații, atât la nivel național, cât și internațional. Există două opțiuni principale de servicii de transport rutier: LTL și FTL – concepute pentru a răspunde nevoilor diverse ale clienților.

5
4

Transportul in regim de grupaj – LTL (Less than Truckload)

Transportul in regim de grupaj LTL este o opțiune excelentă pentru companiile care doresc să trimită cantități mici de mărfuri, reducând astfel costurile de transport. Oferim servicii de transport intern și internațional in regim de grupaj LTL, consolidând mai multe mărfuri de la diferiți expeditori într-un singur camion pentru a economisi timp și bani.

Pentru cantitățile mici de marfă, asigurăm transportul în regim de grupaj pe întreg teritoriul României, în orice localitate, în regim door-to-door, cu plecare din București și livrare în maxim 48 de ore, în funcție de distanță, pe camionete sau dubițe de marfă.

Expeditii rutiere în regim de camion complet – FTL (Full Truckload)

Transportul FTL (Full Truckload) este o opțiune mai potrivită pentru clienții care doresc să transporte cantități mari de mărfuri, care ocupă întreaga capacitate a unui camion de transport. În același timp, transportul FTL reprezintă varianta corectă pentru clienții care au nevoie de o livrare rapidă și sigură, precum și pentru cei care doresc să evite manipularea mărfurilor în timpul transportului.

Gama de camioane de care dispunem cuprinde: camioane cu remorcă, semiremorcă, cisternă, transport agabaritic, semiremorcă pentru transportul de autoturisme.

6
7

Transport rutier intern

Preluăm și livrăm orice tip de marfă în și din orice localitate din România, oferind soluții rapide și eficiente de transport rutier intern. Spiller Global Logistics este compania specializată în transport intern de marfă, oferind soluții atât în regim de camioane complete (FTL) pe tot teritoriul țării, cât și în regim de grupaj (LTL).

La cerere, organizăm distribuția de mărfuri în regim interjudetean pe rute prestabilite, transportul național de marfă fiind specialitatea noastră de aproape 20 de ani. Cu o flotă variată de vehicule, de la camioane mici la tiruri de mare tonaj ori camioane pentru marfă agabaritică, putem transporta orice tip de marfă, de la produse paletizate până la mărfuri periculoase sau fragile, cu atenție și grijă pentru siguranța acestora.

Suntem o echipă profesionistă, dedicată și experimentată, care înțelege nevoile și cerințele clienților noștri. Ne asigurăm că oferim cele mai bune servicii de transport intern de marfă și suntem întotdeauna disponibili pentru a oferi informații în timp real despre statusul transportului.

Transport rutier internațional

Transportul rutier internațional acoperă întreg teritoriul Europei și se efectuează în regim de camion complet, dar și grupaj de marfă, pe camioane specializate pentru orice tip de produs.
Pentru cantități mai mari de 3 tone, la importul sau exportul de mărfuri, colectarea mărfurilor se face direct pe camione de 22 tone (prelată sau dubă), direct de la locul încărcării până la locul descărcării indicat de către client.

Rute pentru transportul internațional de marfă

 • Europa de Nord-Vest: Marea Britanie, Scoția, Irlanda
 • Europa de Nord: Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda
 • Europa de Vest: Belgia, Țările de Jos, Franța, Germania, Spania, Portugalia, Italia
 • Europa Centrală: Austria, Cehoslovacia, Slovacia, Polonia
 • Europa de Est: Ungaria, Serbia, Bulgaria, Turcia, Grecia.
8
9

Transport de mărfuri periculoase – ADR

Deținem cunoștințele, experiența și mijloacele logistice necesare pentru a transporta mărfuri periculoase, ADR atât in regim de camion complet, cât și transport grupaj, pe camioane cu prelată, dube sau cisterne.

În calitate de profesioniști, suntem conștienți de importanța siguranței și a conformității în transportul ADR. De aceea, ne asigurăm că toate operațiunile noastre sunt realizate în conformitate cu cele mai stricte reguli și standarde internaționale, iar șoferii dețin atestat ADR.

Cu o flotă modernă de vehicule specializate și echipamente de ultimă generație, suntem capabili să gestionăm orice tip de mărfuri periculoase ARD, indiferent de volumul sau destinația acestora. De asemenea, echipa noastră de experți în logistică te poate ajuta să selectezi cel mai eficient și sigur mod de transport pentru mărfurile tale, oferindu-ți soluții personalizate și adaptate nevoilor tale.

În plus, avem o politică de transparență totală, astfel încât vei fi mereu la curent cu stadiul transportului și cu orice problemă care ar putea apărea. Suntem mereu disponibili să oferim consultanță în orice problemă legată de transportul mărfurilor periculoase ARD.

Transport agabaritic

Organizăm transporturi interne și internaționale agabaritice și oferim soluții complete pentru efectuarea lor în cele mai sigure condiții, oriunde în lume.

Transportul agabaritic, fie că este vorba despre marfă de dimensiuni aparte ori de greutate foarte mare, necesită mai multă expertiză, precauție și cunoștințe de reglementare decât transportul de încărcături standard. Conștientizarea problemelor de mediu în acest domeniu este, de asemenea, un aspect important.

Transportul agabaritic și greu nu reprezintă o provocare pentru noi! Te ajutăm să identifici dacă încărcătura ta este considerată agabaritică și să alegi cea mai potrivită modalitate de transport.

10
11

Transport multimodal

Transportul multimodal, cunoscut și sub numele de transport combinat, reprezintă utilizarea mai multor modalități de transport pentru livrarea mărfurilor: transport rutier, maritim, aerian ori transport feroviar. Operatorul de transport este responsabil pentru întregul parcurs al mărfii, de la punctul de încărcare, până la livrare: coordonarea transportului, planificarea rutei, organizarea încărcăturii și gestionarea documentelor de transport – ceea ce înseamnă, de asemenea, ca alegerea transportului multimodal te va scuti de multă birocrație.

Pentru a susține și desfășura transportul multimodal în cele mai bune condiții, din anul 2011 operăm în regim de antrepozitare un depozit în zona liberă Agigea. Pentru transportul mărfurilor de import din China către depozitul tău, cu legătură în portul Constanța, dispunem atât de diverse tipuri de camioane convenționale, cât și de camioane specializate pentru transportul de containere. De asemenea, se poate opta pentru transportul pe cale ferată, în vagoane.

 

Avantajele transportului multimodal

 • Eficiență
 • Reducerea costurilor
 • Flexibilitate
 • Siguranță
 • Centralizarea responsabilității
 • Livrare mai rapidă
 • Impact mai redus asupra mediului