S P I L L E R

Please Wait For Loading

+4021 410 90 33 office@spiller.ro

Solutii Depozitare - Spiller Global Logistics

    Spiller
  • Acasă
  • Solutii Depozitare

Soluții Depozitare

Dispunând de un depozit cu o capacitate de stocare indoors a marfurilor de 2500 mp situat in zona libera Agigea, în incinta portului maritim, la mica distanta de terminalul de containere CSCT, putem oferi clientilor nostri servicii de depozitare si manipulare marfa la standarde europene.

Depozitul este administrat de un personal calificat care opereaza cu utilaje care pot ridica atât paleti, marfuri generale, cât si piese agabaritice, tevi sau butoaie. De asemenea, având o licenta din partea Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare, bunurile alimentare de origine non-animala pot fi manipulate si depozitate în optime conditii în cadrul depozitului nostru.

Untitled design (4)

Monitorizarea marfurilor aflate în cadrul depozitului este asigurata de un sistem complex de camere de luat vederi care poate surprinde în cel mai mic detaliu atât activitatea din cadrul depozitului cât si imagini din afara lui. În acelasi timp paza si protectia depozitului este asigurata de o firma specializata care activeaza în cadrul portului Agigea cu o echipa de interventie ce poate ajunge la locul incidentului în 2 minute de la declansarea alarmei.

Descoperă
beneficiile Spiller

SURVEY AUTORIZAT MARFĂ (inspecție cargo)

Având angajați care au studii de specialitate în ceea ce privește inspecția cargo, vă putem oferi acest serviciu în cazurile în care doriți inventarierea, constatarea stării fizice sau detalierea cantității mărfurilor primite, pe baza căreia se emite un certificat de inspecție autorizat care detaliază în amănunt problemele identificate.

ASIGURĂRI MARFĂ

La cerere, putem oferi servicii de asigurări suplimentare cargo prin brokeri de asigurări recunoscuți la nivel internațional, pentru liniștea dvs. și a partenerilor dvs.

SERVICII DE COMISIONARIAT VAMAL

Angajații noștri sunt foarte bine instruiți în ceea ce privește serviciile de consultanță vamală și reprezentare în vamă, stabilind cât mai corect încadrările vamale ale mărfurilor dvs. și întocmind declarațiile vamale de import, export sau tranzit vamal. Ca un serviciu suplimentar putem dispune plata taxelor vamale în contul vămii, la ordinul dvs., pentru a fluidiza fluxul vamal și a elibera mărfurile în cel mai scurt timp posibil.

COLECTARE MARFĂ ȘI DISTRIBUȚIE NAȚIONALĂ

Dacă doriți să folosiți acest serviciu, marfa dvs. poate fi preluată în vederea exportului din orice localitate din țară sau, în cazul importului, livrată la ușa depozitului dvs., cu riscuri minime în ceea ce privește siguranța transportului.