S P I L L E R

Please Wait For Loading

+4021 410 90 33 office@spiller.ro

Industrii - Spiller Global Logistics

Soluții de transport care țin afacerile în mișcare

Experiența ne-a demonstrat că nu există soluții universale. De aceea, am devenit profesioniști în întelegerea diferitelor industrii și afaceri pentru a putea oferi cele mai potrivite variante de transport în funcție de particularitățile acestora. Ne asigurăm de livrarea la timp, cu profesionalism, a tuturor mărfurilor, indiferent că sunt transportate maritim, aerian, rutier ori feroviar.

Cu o experiență vastă și o rețea globală de parteneri și furnizori, suntem capabili să gestionăm operațiuni de transport și logistică complexe, în orice colț al lumii.

spiller - industrii

Legătura dintre transport și logistică

Soluțiile de transport și logistica sunt interconectate. Fiabilitatea logisticii depinde de un sistem de transport robust care contribuie în mod semnificativ la creșterea productivității.

Logistica presupune planificare, iar transportul este o componentă esențială în toate etapele diferitelor operațiuni logistice: de la achiziția de materii prime până la transportul produselor finite.

Ca furnizori de servicii de transport, ne putem ocupa de toate nevoile logistice ale clienților noștri, atât pentru import, cât și pentru export – fie pe cont propriu, fie prin parteneriate strategice cu companii logistice terțe.

spiller global logistics - despre noi

Retail, FMCG, e-commerce

Retail-ul și piața bunurilor de larg consum sunt medii extrem de concurențiale, iar lipsa stocurilor poate face ca potențialii clienți să se reorienteze rapid. Împreună putem găsi cea mai bună soluție pentru gestionarea transportului de marfă. Ne ocupăm de optimizarea lanțului tău de aprovizionare pentru a-ți oferi un avantaj pe piața concurențială.

Parteneriatele cu transportatorii importanți ne asigură accesul la o flotă impresionantă care include mașini echipate corespunzător, inclusiv pentru transportul de confecții pe umerașe.

Catford-071-22_03_2017-Food-Ailse-
iStock_000060730008_XXXLarge.570ff6dd87a63

Industria alimentară și a băuturilor

Produsele perisabile necesită deplasare rapidă și condiții termice și igienice ireproșabile. Ingredientele, echipamentele și consumabilele pe care afacerea ta se bazează pentru a funcționa corect vor fi transportate în deplină siguranță, cu maxim de responsabilitate.

Suntem conștienți de importanța logisticii în industria alimentară și a băuturilor, de aceea oferim soluții sigure și fiabile de transport și depozitare a produselor alimentare, atât pentru producători cât și pentru distribuitori. Colaborăm cu clienții noștri pentru a găsi cele mai bune soluții de transport și depozitare, astfel încât produsele să ajungă în condiții optime la destinație.

De la întreținerea instalațiilor necesare pentru păstrarea calității alimentare până la încărcarea, consolidarea și transportul adecvat, soluțiile noastre fiabile și rentabile se adaptează perfect nevoilor tale, fie că ai nevoie de transport de mărfuri refrigerate ori congelate.

Construcții

Termenele strânse de execuție presupun parteneriate de încredere care să îți ofere garanția faptului că acestea nu vor fi depășite. În construcții, în mod special, întârzierea livrărilor poate crea probleme extrem de serioase. Materiile prime pentru construcții, echipamentele și uneltele livrate la timp sunt esențiale pentru bunul mers al proiectelor. Niciun transport nu este prea mare, prea greu sau prea dificil pentru noi!

howwework
desk_setup_ds_yanko_design_03

Electronice, Tehnologie, Media & Entertainment

Excelența lanțului de aprovizionare joacă un rol crucial în industria electronică și tehnologică. De la electronicele de larg consum (computere, telefoane mobile etc.) la electronicele industriale (telecomunicații), partenerierea cu un specialist pentru gestionarea transportului de marfă asigură accesul la o rețea vastă de transportatori. În acest fel, te putem susține pentru a transporta bunuri de mare valoare în condiții de siguranță, utilizând cel mai rentabil mod de transport.

Asigurăm livrarea promptă și eficientă, pentru a menține un avantaj competitiv al companiei tale pe piața electricelor și a electronicelor.

Automotive

Soluțiile fiabile sunt specialitatea noastră. Transportăm tot ce ține de industria automotive: de la piese auto, până la bunuri ce au nevoie certificare ARD ori produsul finit – automobile. Îți păstrăm afacerea în mișcare!

Industria automobilelor este guvernată de precizie și eficiența – două calități pe care le garantăm și noi în toate soluțiile de transport pe care le oferim.  De asemenea, alocăm un account manager dedicat care să îți ofere constant informații precise cu privire la locul în care se află marfa ta și la momentul livrării.

HD-Racing-cars-wallpapers-for-iPhone-5-Corvette
144747-hd-wallpaper-cure-drug-cold-dose-the-disease-pharmacy

Industria medicală și farmaceutică

Dispozitivele si consumabilele medicale necesită atenție deosebită în ceea ce privește condițiile de transport și timpii de livrare.

Respectând cerințele stricte de securitate și reglementările în vigoare pentru transportul medicamentelor și al produselor farmaceutice, ne asigurăm că livrările se fac întotdeauna la timp și în condiții de maximă siguranță, cu temperatură controlată.

Casa noastră de expediții respectă cele mai stricte standarde de calitate și siguranță în transportul și depozitarea produselor specifice industriei medicale și farmaceutice.

Asigurăm livrarea promptă și eficientă, pentru a menține un avantaj competitiv al companiei tale pe piața electricelor și a electronicelor.

Inginerie și manufacturare

Industria producției și a distribuției implică un volum mare de mărfuri și o mare varietate de produse. De aceea, oferim soluții personalizate și adaptabile nevoilor specifice ale fiecărui client.

Cu ajutorul serviciilor noastre de transport poți preveni timpii morți și asiguri funcționarea profitabilă în industria de prelucrare, reducând costurile inutile de inventariere și respectând chiar și cele mai strânse termene de livrare.

Young engineer with quality control inspector in factory. Shallow DOF. Developed from RAW; retouched with special care and attention; Small amount of grain added for best final impression. 16 bit Adobe RGB color profile.
6866.solar

Energie și energie regenerabilă

În calitate de companie globală de expediere de mărfuri și logistică, deținem experiența necesară pentru a sprijini companiile energetice în toate domeniile, de la expedierea de bunuri și utilaje grele până la vămuire și gestionarea proiectelor. Industria energiei implică transportul și depozitarea unor mărfuri de mare valoare și riscuri. Fie că este nevoie de mutarea de echipamente, materii prime ori consumabile, vom face ca totul să se desfășoare în termenii agreați.

Echipa noastră deține experiența necesară în lucrul cu mijloacele și metodele de expediere și depozitare care respectă normele și reglementările stricte din domeniul energiei în ceea ce privește conformitatea, siguranța și securitatea.

Industria petrolieră – Combustibili

Transportul, depozitarea și livrarea de produse pentru industria petrolului și a gazelor naturale impun echipe de profesioniști foarte bine pregătiți. Atenția noastră la detalii este o condiție prealabilă pentru fiecare nou client ori proiect în parte, iar asta ne recomandă pentru oferirea de soluții flexibile și concepte de transport multimodal integrat, concepute special pentru complexitatea industriei petroliere.

76b7b8ac74eeaedb1a0767ee0fa12708
image-6-1507x1000

Ospitalitate

Hotelurile, motelurile ori spațiile de evenimente impune aprovizionare constantă pentru a oferi oaspeților facilități ireproșabile. Alături de specialiștii noștri în transporturi, ai garanția că te vom susține în gestionarea lanțului de aprovizionare pentru a putea oferi oaspeților tăi experiențe de neuitat.

Nu te regăsești în sectoarele de activitate descrise?

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată!