S P I L L E R

Please Wait For Loading

+4021 410 90 33 office@spiller.ro

Responsabilitate Socială - Spiller Global Logistics

    Spiller
  • Acasă
  • Responsabilitate Socială

Responsabilitate socială

Grija pentru ceilalți, atenția la nevoile celor aflați în dificultate și dorința de a le aduce bucurii cât de mici ne-au mânat spre crearea unei organizații non-guvernamentale care să se ocupe cu strângerea de fonduri și organizarea de proiecte umanitare dedicate.

De-a lungul timpului, Asociația ProVoluntariat și-a concentrat acțiunile spre oferirea de mici bucurii atât copiilor, cât și bătrânilor – am scris Povești cu zâmbete. Susținerea educației și a accesului tuturor copiilor la programe școlare reprezintă o prioritate pentru noi, iar în ultimii ani ne-am dedicat achiziționării de ghiozdane și rechizite, dar și haine și încălțăminte pentru copiii din medii defavorizate și am contribuit la crearea cadrului potrivit de învățare pentru copiii din Seleuș.

high-view-diverse-wooden-characters-inclusion-concept
Close up of students standing hands making fist bump gesture.

Sprijin pentru refugiați

Nu au trecut neobservate nici nevoile victimelor razboiului din Ucraina – ne-am bucurat să le fim de ajutor cu produse alimentare, produse igienice și medicamente de primă necesitate, bunuri esențiale pentru îngrijirea și hranirea bebelușilor ori saci de dormit.

Din dragoste pentru natură

Grija pentru mediu reprezintă, de asemenea, o constantă în activitatea noastră. De la transportul în grupaj, până la colectarea și reciclarea selectivă a deșeurilor, folosirea responsabilă a resurselor și lucrul în modul hibrid – toate sunt măsuri pe care le adoptăm cu gândul la eficientizarea consumului și la scăderea impactului activităților noastre zilnice asupra naturii.

Sustainable energy campaign hand holding tree light bulb media remix