S P I L L E R

Please Wait For Loading

+4021 410 90 33 office@spiller.ro

Comisionariat vamal - Spiller Global Logistics

    Spiller
  • Acasă
  • Comisionariat vamal

Comisionariat vamal

Comisionariatul vamal este un proces complex care implică îndeplinirea formalităților și cerințelor vamale în legătură cu importul și exportul mărfurilor. Acesta acoperă aspecte precum documentația vamală, clasificarea tarifară corectă, evaluarea valorii mărfurilor, determinarea taxelor și impozitelor aplicabile și gestionarea procedurilor de control și inspecție.

transport maritim

Când vine vorba de comerțul internațional, respectarea reglementărilor vamale și gestionarea eficientă a proceselor de import și export sunt cruciale pentru succesul afacerilor. Pentru a asigura o tranzacționare fără probleme și pentru a evita obstacolele vamale, este esențială colaborarea cu o casă de expediții care oferă servicii complete de transport, depozitare și comisionariat vamal.

12

ABC Broker, parte din Europrim Group, este o companie specializată în comisionariat și consultanță vamală. Înțelegem complexitatea și importanța respectării reglementărilor vamale, ceea ce ne permite să oferim servicii eficiente și în conformitate cu cerințele legale. Colegii noștri sunt profesioniști bine pregătiți, cu experiență, și se asigură că documentația vamală este completă și corectă, că procesele de vămuire sunt gestionate în mod prompt și că tarifele și taxele vamale sunt calculate în mod precis.

Angajații ABC Broker sunt foarte bine instruiți în ceea ce privește serviciile de consultanță vamală și reprezentare în vamă, stabilind cât mai corect încadrările vamale ale marfurilor și întocmind declarațiile vamale de import, export sau tranzit vamal.

Ca un serviciu suplimentar putem dispune plata taxelor vamale în contul vămii, la ordinul clienților noștri, pentru a fluidiza fluxul vamal și a elibera mărfurile în cel mai scurt timp posibil.

Servicii suplimentare:

Dispunand de un depozit de 2500 mp situat in zona libera Agigea, in incinta portului maritim, la mica distanta de terminalul de containere CSCT, va putem oferi servicii de depozitare si manipulare marfa la standarde europene.

Echipa noastră de specialiști se mândrește cu personal calificat pentru inspecția cargo. Putem oferi acest serviciu în cazurile în care se dorește inventarierea sau detalierea cantității mărfurilor primite, pe baza căreia se emite un certificat de inspecție autorizat.

La cerere, putem oferi servicii de asigurări suplimentare cargo.

Importurile și exporturile sunt specialitatea noastră: asigurăm preluarea și livrarea mărfii din și către orice localitate din țară.