S P I L L E R

Please Wait For Loading

+4021 410 90 33 office@spiller.ro

Termeni si conditii - Spiller Global Logistics

    Spiller
  • Acasă
  • Termeni si conditii

Proprietarul de drept al website-ului www.spiller.ro este Spiller Global Logistics, cu sediul în București, sector 5, strada Izvor nr. 90-96, Clădirea Forum III, etaj 5, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/12022/2008, având cont bancar RO 62 BTRL 0640 1202 M515 46XX, deschis la Banca Transilvania, CIF RO24171822, telefon 021 410 90 33, email office@spiller20.local.

Conținutul acestui document definește termenii și condițiile de utilizare care se aplică website-ului www.spiller.ro. Accesând și folosind acest website, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare, precum și Politica de confidențialitate a site-ului.

1.Drepturile de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra site-ului www.spiller.ro, inclusiv conținutul și designul acestuia, aparțin Spiller Global Logistics sau partenerilor săi și sunt protejate prin legea drepturilor de autor și a proprietății intelectuale.

2.Colectarea și folosirea datelor cu caracter personal

Spiller Global Logistics poate colecta și folosi date cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului prin intermediul formularului de contact, în conformitate cu Politica de confidențialitate a site-ului. Prin completarea formularului de contact, vă exprimați acordul pentru colectarea și folosirea datelor dumneavoastră personale conform Politicii de confidențialitate.

3.Legatura cu alte site-uri

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Spiller Global Logistics utile în legatură cu conținutul site-ului său și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri, se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Spiller Global Logistics nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

4.Garanții și limitări de răspundere

Spiller Global Logistics depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe site-ul www.spiller.ro sunt corecte și actualizate. Cu toate acestea, Spiller Global Logistics nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice pierdere sau daună cauzată de utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza site-ul, inclusiv, dar fără a se limita la daune indirecte sau de orice fel.

5.Modificarea termenilor și condițiilor

Spiller Global Logistics își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare a site-ului în orice moment. Verificați această pagină periodic pentru a fi la curent cu eventualele modificări.