S P I L L E R

Please Wait For Loading

+4021 410 90 33 office@spiller.ro

Despre Noi - Spiller Global Logistics

Cine suntem?

Spiller Global Logistics reprezintă divizia de transport rutier intern a grupului Europrim, pregătită să vină în întâmpinarea tuturor nevoilor logistice și de transport ale organizației tale.

Prin parteneriatele strategice cu transportatori de încredere dispunem de o gamă variată de mijloace de transport: autovehicule cu prelată (de volum și dimensiuni diverse), dube izoterme, dube termoking, semiremorci dube, echipate pentru transportul de confecţii pe umeraşe, precum și dube simple ori camioane cu abilitare ADR pentru transportul de mărfuri periculoase. Conducătorii auto încadrați pe aceste mijloace de transport corespund din punct de vedere etic și profesional.

Asigurăm depozitarea și distribuția bunurilor pe întreg teritoriul României, atât prin camioane complete, cât și prin partide mici de mărfuri.

spiller global logistics - despre noi
Two guys talking about work. Work in garage near truck. Transfer of documents with goods

Ce înseamnă
Europrim Group?

Europrim Group este mai mult decât o casă de expediții. Din 2005 ne poziționăm printre cei mai importanți furnizori de servicii logistice si de transport din România, oferind clienților noștri servicii de calitate, rapide și eficiente, la prețuri competitive. Parteneriatele strategice cu elita transportatorilor naționali și internaționali susțin misiunea grupului de a asigura servicii logistice personalizate, oriunde pe glob.

Unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața românească de transport și logistică, Europrim Group este singura casă de expediții din acest top cu capital 100% românesc.

Asigurăm acoperire globală prin intermediul prezenței locale, având birouri în cele mai importante orașe din țară: București, Constanța, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Craiova, dar și prin prezența în Republica Moldova și Bulgaria.

De la transport rutier, feroviar, maritim și aerian ori intermodal, până la comisionariat vamal și depozitare, aducem calitatea, siguranța și fiabilitatea la un nivel și mai înalt prin certificările și distincțiile obținute de-a lungul anilor de experiență în industrie: suntem membri certificați IATA, FIATA și TIACA, agent exclusiv United Shipping, Inc. pentru România și Bulgaria, membri Cargo Partner Network, Largo+ și GLA.

spiller - industrii

Și totul datorită culturii organizaționale sănătoase, echipelor unite și procedurilor de lucru bine puse la punct în toate companiile care fac parte din Europrim Group:

Untitled design (1)
Europrim_Intermed
europrim_logo_color2-removebg-preview
sigla_abc_broker-removebg-preview
Ahlersprim-removebg-preview

Spiller Global Logistics – transport rutier național de mărfuri

Preluăm și livrăm orice tip de marfă din și în orice localitate din România, oferind soluții optime pentru solicitările de transport în regim de grupaj, exclusiv sau expres.

Europrim Intermed – transport rutier internațional de mărfuri

Transportul rutier internațional acoperă întreg teritoriul Europei și se efectuează în regim de camion complet, dar și grupaj de marfă în camioane specializate pentru orice tip de produs.

În funcție de nevoile clienților noștri, putem transporta mărfuri periculoase (ADR) în camioane prelatate, dube sau cisterne echipate și atestate corespunzător. De asemenea, oferim soluții complete pentru efectuarea în siguranță a transporturilor agabaritice.

Europrim Shipping – transport aerian și maritim de mărfuri

Punem la dispoziția clienților noștri soluții de transport aerian de mărfuri în întreaga lume, atât cu avioane de linie, cât și charter.

Transportul maritim containerizat – FCL sau LCL – dar și transportul multimodal nu mai prezintă niciun secret pentru echipa noastră de specialiști în domeniul transporturilor. Ne mândrim cu unul dintre cele mai stabile și mai eficiente servicii de grupaj maritim din România.

Divizia Project Cargo acceptă cu entuziasm orice provocare! Ne dedicăm 100% proiectelor speciale, fie că acestea au ca punct de plecare ori de destinație România sau doar transbordează portul Constanța.

ABC Broker – comisionariat vamal

În domeniul transporturilor, serviciile de consultanță vamală și reprezentare în vamă au o importanță majoră. Ne ocupăm cu seriozitate și profesionalism de încadrarea vamală corectă a mărfii tale și ne ocupăm de toată documentația necesară.

Ahlers Prim – logistică și transport securizat

Un join-venture între Europrim și Ahlers – companii cu reputație în domeniul logisticii, Ahlers Prim oferă sprijin logistic în gestionarea durabilă a lanțului de aprovizionare și transport securizat pentru bunuri sensibile la furt.