S P I L L E R

Please Wait For Loading

+4021 410 90 33 office@spiller.ro

Misiune și valori - Spiller Global Logistics

    Spiller
  • Acasă
  • Misiune și valori
spiller global logistics

Misiune și valori

Încă de la înființare, Spiller Global Logistics, ca parte a Grupului Europrim, și-a asumat misiunea de a oferi clienților din întreaga țară soluții personalizate de transport și logistică, cu asigurarea calității serviciilor oferite, a promptitudinii și a fiabilității.

În viziunea noastră este trecută cu litere mari livrarea de soluții inovatoare pentru logistică și transport, laolaltă cu oferirea unui mediu propice în care oamenii să își dezvolte cariera cu pasiune și dragoste pentru domeniul în care activează.

Profesionalism

Preocupați constant de oameni și de dezvoltarea de noi specialiști din rândul angajaților proprii, ne asigurăm că tot ceea ce facem și toată interacțiunea cu clienții ori transportatorii se desfășoară la un nivel ridicat de profesionalism.

Doar astfel am reușit să obținem această poziție puternică pe piața transporturilor cargo și ne propunem să continuăm în același mod pentru a o consolida.

Utilizăm programe moderne pentru a fi cat mai eficienti și pentru a crea cele mai bune soluții pentru colaboratorii noștri. Suntem prompți, flexibili și dornici să creăm un mediu de afaceri bazat pe încredere și onestitate.

222

Siguranță

Protejarea bunurilor clienților noștri și asigurarea unui transport sigur si fiabil reprezintă o prioritate pentru noi. De aceea, avem implementate proceduri riguroase de securitate în depozit și în timpul transportului și monitorizăm îndeaproape bunurile în mișcare.

Spiller Global Logistics beneficiază de asigurare suplimentară pentru transportul rutier de mărfuri, aceasta putând fi suplimentată în funcție de valoarea mărfii transportate.

Poziția camionului aflat în cursă poate fi determinată în orice moment, astfel încât clienții noștri să poată fi informați în orice moment despre derularea transportului.

Operativitate

Propunem întotdeauna clienților noștri cele mai potrivite și eficiente soluții. Strânsa colaborare cu transportatorii ne facilitează accesul rapid la șoferi și stabilirea rapidă a curselor, chiar și pentru nevoile extrem de exigente din punct de vedere al timpilor de livrare.

Spiller Global Logistics asigură promptitudinea soluționării cererilor formulate de către clienții săi în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții.

224