S P I L L E R

Please Wait For Loading

+4021 410 90 33 office@spiller.ro

Transport Aerian - Spiller Global Logistics

Transport Aerian

Transportul aerian de mărfuri: Soluția eficientă de la profesioniști la profesioniști

Transportul aerian de mărfuri este un domeniu esențial al industriei logistice, oferind o soluție rapidă și sigură pentru expedierea bunurilor pe distanțe lungi. Într-o lume în continuă mișcare, asigurarea unui transport aerian eficient de mărfuri necesită expertiză și profesionalism.

Varianta de transport cargo aerian asigură rapiditate maximă de livrare a mărfurilor oriunde în lume, Europrim Shipping (parte din Europrim Group) având legaturi cu majoritatea aeroporurilor din lume, prin cele mai importante noduri aeriene.

 

14

 

Membru a trei rețele internationale recunoscute pe plan mondial, Europrim Shipping furnizează servicii logistice de calitate în România prin birourile sale din țară, acoperind astfel cu succes toate zonele comerciale importante, pentru un contact și o comunicare optimă cu clienții săi.

Ne mândrim cu o echipă de specialiști bine pregătiți și cu o experiență relevantă în domeniu. Oferim soluții de transport aerian de mărfuri către întreaga lume, atât cu avioane de linie, cât și cu chartere, pentru mărfuri de import sau de export, folosind serviciile celor mai puternice linii aeriene.

Utilizând atât infrastructura proprie, cât și pe cea a partenerilor, suntem dedicați oferirii de soluții complete, adaptate nevoilor clienților noștri.

Rapiditate și siguranță în mișcare

Transportul aerian de marfuri garantează cel mai eficient timp de tranzit, fiind cunoscut pentru viteza și eficiența sa. Având în vedere că avioanele pot acoperi distanțe mari într-un timp scurt, transportul aerian este alegerea ideală pentru expedierea mărfurilor cu termene strânse. De asemenea, companiile aeriene și-au dezvoltat în mod continuu standardele de siguranță, crescând astfel garanția faptului că mărfurile ajung în condiții optime la destinație.

Untitled design (7)

Iată câteva dintre serviciile pe care le punem la dispoziția clienților noștri:

Echipa noastră de experți se asigură că toate detaliile legate de transportul aerian sunt planificate și gestionate în mod eficient. De la selectarea celei mai potrivite rute și a transportatorului până la pregătirea și înregistrarea documentelor necesare, oferim asistență în fiecare etapă a procesului de transport.

Pentru a maximiza eficiența transportului aerian, oferim servicii de consolidare și deconsolidare a mărfurilor. Aceasta implică gruparea mărfurilor de la mai mulți clienți într-o singură expediție sau separarea mărfurilor primite într-o singură expediere în mai multe expedieri individuale.

Gestionarea procedurilor vamale și a documentelor este un aspect esențial în transportul cargo aerian. Echipa noastră se ocupă de pregătirea și prezentarea documentelor necesare, asigurându-se că toate formalitățile sunt îndeplinite conform legislației în vigoare.

Înțelegem importanța securității mărfurilor clienților noștri. De aceea, oferim servicii de asigurare adecvate și monitorizarea constantă a expedițiilor pentru a ne asigura că mărfurile ajung în siguranță și la timp la destinație.

Untitled design

Transport aerian in regim hand carry

Pentru transporturi foarte urgente, programul clienților noștri și livrarea cât mai rapidă a mărfurilor devin prioritatea noastră. Pentru astfel de situații, oferim servicii de hand-carry/on board courier – soluție ce implică alocarea unui angajat Europrim dedicat în totalitate acestui transport special. În acest fel, ne asigurăm că marfa clientului este în siguranță, sub controlul nostru de la preluare până la destinația finală.

Serviciul este menit să ofere securitate maximă, curierul păstrând posesia fizică a coletului pe toată durata transportului, ori de câte ori este posibil. De la momentul trimiterii comenzii de către client, echipa noastră gestionează eficient toate detaliile, de la rezervări de zbor până la cerințele de intrare și reglementările vamale, oriunde în lume. În cele mai multe cazuri, aceasta este cel mai rapid serviciu de transport cargo disponibil la nivel internațional.

Air cargo charters

Indiferent că sunteți în căutarea unei solutii cât mai rapide de a transporta un singur colet, câțiva paleți sau o marfă agabaritică, Europrim poate găsi aeronava perfectă pentru a duce în mod optim la îndeplinire transportul într-un timp cât mai scurt și în condiții de maximă siguranță, de la preluare până la livrarea to door.

 

Transportul aerian de mărfuri este un domeniu complex și solicitant, iar casa noastră de expediții este aici pentru a oferi servicii complete și profesionale în acest sens. Cu o echipă de experți dedicați și parteneri de încredere în industria aeriană, suntem pregătiți să gestionăm cu succes nevoile tale de transport.

Untitled design (2)