S P I L L E R

Please Wait For Loading

+4021 410 90 33 office@spiller.ro

Testimoniale - Spiller Global Logistics

Testimoniale

Calitatea serviciilor noastre este confirmată de opiniile și părerile sincere și autentice ale clienților noștri care au beneficiat de serviciile de transport și logistică Spiller Global Logistics.

Ne-am construit o reputație solidă în industria transporturilor, prin oferirea serviciilor de calitate superioară și prin angajamentul de a oferi soluții personalizate fiecarui client în parte, indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului.

Abordarea noastră orientată către client ne permite să dezvoltăm relații de lungă durată, bazate pe încredere și colaborare și contribuie la fidelizarea clienților din portofoliu.

Happy couple shaking hands with real estate agent after successful agreement in the office.

Compania noastră se bucură de colaborarea cu dumneavoastră. Întotdeauna ați răspuns cu promptitudine și seriozitate cererilor noastre.

Suntem multumiți de serviciile prestate și ne dorim ca această colaborare sa fie una îndelungată și la fel de fructuoasă!

Steluța Sandu

Asistent Logistica și Transport Altex

Suntem foarte mulțumiți de modul de abordare profesionist, de promptitudinea cu care ni se răspunde cererilor plasate, precum și de calitatea serviciilor de transport oferite.

Cătălin V.

Global Operations Director Activeland Logistics Group

Făra a exagera, ne declarăm extrem de mulțumiți de colaboarea cu Spiller. Fiecare comandă este tratată cu maximă promptitudine, seriozitate, iar la final atât noi, cât și clienții noștri suntem mulțumiți.

Întotdeauna am beneficiat  de prețuri foarte bune comparativ cu alte firme de transport, iar un merit deosebit îl are Razvan Grigore, o persoană atentă și deschisă la cerințele și nevoile noastre. Soluțiile de transport sunt găsite, în majoritatea cazurilor, în aceeași zi, urmând ca marfa să fie ridicată și livrată a doua zi, conform contractului de transport.

Avem o colaborare de 5 ani, în care nu am întâmpinat absolut nicio problemă, refuz sau livrare neconformă.

De asemenea, am și recomandat firma de transport Spiller colaboratorilor noștri care m-au întrebat de o firmă SERIOASĂ de transport.

Iuliana Lepădătescu

Asistent manager Team Telecom

O colaborare foarte bună. În primul rând, apreciem promptitudinea la cotațiile cerute. Marfa ajunge la destinație în cele mai bune condiții. Ne bucurăm să vă avem parteneri.

Laura Leuciuc

Contabilitate Alevia

Am avut o colaborare excelentă cu Spiller Global Logistics în ultimii ani, aceștia fiind furnizorul nostru preferat de servicii de transport. Echipa lor de profesioniști și baza logistică de înaltă calitate ne-au oferit mereu servicii de transport rapide, fiabile și eficiente pentru marfa noastră. De asemenea, au avut mereu o abordare orientată către client și s-au asigurat că necesitățile noastre specifice de transport au fost înțelese și satisfăcute în întregime.

Spiller Global Logistics are o reputație excelentă în industria de transport, cu o vastă experiență în gestionarea transportului internațional de mărfuri în condiții de siguranță și cu promptitudine. Ne-am bazat întotdeauna pe serviciile lor pentru a ne asigura că marfa noastră este livrată la destinație la timp și în condiții perfecte.

În concluzie, recomandăm cu încredere Spiller Global Logistics pentru orice nevoi de transport intern și internațional de mărfuri, aceștia fiind un partener de încredere și profesionist pe care vă puteți baza.

echipa

Panoterm Import Export

Suntem mulțumiți de ofertele transmise, cât mai aproape de bugetul nostru alocat. Suntem mulțumiți de promptitudine și feedback.

Melinda Sos

Coordonator departament Logistică Internă ARC Electronic

Seriozitate, încredere, profesionalism desăvârșit! Un partener dedicat nevoilor de business ale clienților săi!

George Tanase

Transport Planner Dunapack Rambox Prodimpex

Lucrăm împreuna de mulți ani.

Această colaborare este în continuare o experiență plăcută întrucât am întâlnit oameni capabili, oameni deschiși, care prin activitatea lor au și ne-au asigurat de servicii de transport de bună calitate. Întotdeauna discuțiile împreună au fost de natură constructivă, s-a pus accentul pe încrederea câștigată de-a lungul perioadei de colaborare și acest lucru consider ca este primordial. Este ușor de înteles că vom continua împreună, relația este interactivă și foarte flexibilă iar adaptarea de care ați dat mereu dovadă a facut diferența. Aș vrea ca și pe viitor să ne susținem și să ne ascultăm, cel puțin ca până acum. Pentru cele menționate mai sus și poate altele care nu au fost scoase în evidență, vă mulțumesc.

Mirela Sinea

Specialist transport Scandia Food