Spiller ofera clientilor sai servicii complete de transport grupaj cargo, astfel incat sa poata satisface toate cerintele de transport. Transportul international rutier acopera intreg teritoriul Europei si se efectueaza in regim de camion complet dar si grupaj de marfa pe camioane specializate pentru orice tip de produs. Pentru cantitatile mici de marfa, pe intreg teritoriul Romaniei, asiguram transportul acestora in regim de grupaj in orice localitate in regim "door to door", cu plecare din Bucuresti si livrarea lor in maxim 48 de ore in functie de distanta, pe camionete sau dubite de marfa.

Pentru cantitati mai mari de 3 tone, la importul sau exportul de marfuri, colectarea marfurilor se face direct pe camione de 22 tone prelata sau duba, direct de la locul incarcarii pana la locul descarcarii, indicat de catre client. La cererea clientilor nostri transportam marfuri periculoase ( ADR ) atat in regim de camion complet dar si transport grupaj, pe camioane prelate, dube sau cisterne.

Deasemenea organizam transporturi internationale agabaritice si oferim solutii complete pentru efectuarea lor in cele mai sigure conditii, oriunde in lume. Pentru.a asigura rapiditete maxima de livrare a marfurilor oriunde in lume, EUROPRIM asigura clientilor sai varianta de transport cargo AERIAN, avand legatura prin cele mai mari noduri aeriene, cu majoritatea aeroporurilor din lume.

Daca aveti cantitati mari de transportat si vreti un miloc ieftin de transport, efectuam pentru dumneavoastra transport cargo MARITIM CONTAINERIZAT cu incarcare sau descarcare din portul Constanta din si catre marea majoritate a porturilor de pe toate continentele.

Transportul maritim de marfa se realizeaza in sistemul full container load-container incarcat pentru un singur destinatar cu toate tipurile de container, 20' si 40', standard-universale,open-top, high cube, flat rack, platforme, frigorifice-reefer, tankcontainere. Din anul 2011 operam in regim de antrepozitare un depozit in zona libera Agigea, pentru derularea in bune conditiuni a operatiunilor de manipulare marfa ale consolelor de grupaj din China. Pentru transportul marfurilor import China din/inspre portul Constanta catre depozitul dvs., va punem la dispozitie atat diverse tipuri de camioane conventionale cat si camioane specializate pentru transport de containere sau pe cale ferata in vagoane.

© 2023 Spiller. All Rights Reserved.