Spiller ofera servicii profesionale complete de agenturare maritima, servicii realizate prin biroul nostru din Constanta ce deserveste porturile Constanta, Mangalia si Midia.

Prin intermediul serviciilor noastre prompte si de incredere oferim escale la costuri minime pentru navele sosite sub agenturarea companiei noastre.

Succesul companiei noastre depinde in totalitate de satisfactia clientului nostru si suntem in permanenta angajati in asigurarea unor servicii de maxima calitate, iar cerintele clientilor sunt pe deplin intelese si respectate. Personalul nostru dispune de competentele necesare pentru indeplinirea serviciilor solicitate de la prima intrebare si pana la achitarea pe deplin a obligatiilor noastre.

Spiller este condusa de personal competent cu privire la cerintele tehnice si logistice ale tuturor tipurilor de nave, prin urmare poate oferi orice tip de asistenta in porturile importante din Romania.

Avand agenti dedicati pe 6 continente, mai mult de 4000 de angajati in peste 60 de tari si cumuland volume de marfa ce depasesc un milion de containere transportate pe cale maritima, Europrim este unul din leaderii de piata mondiali in domeniul transporturilor maritime containerizate internationale si a acumulat pe parcursul anilor o experienta deosebita in logistica si transportul maritim si multimodal al diferitelor tipuri de marfa din industria de automobile si aeronautica, cea farmaceutica, industria de confectii cat si cea a bunurilor de larg consum. Oferim servicii de transport marfa grupaj China si preturi transport marfa foarte competitive pentru toate firmele importatoare de bunuri de larg consum din China si Asia.

Membru al 3 retele internationale recunoscute pe plan mondial, Europrim furnizeaza servicii logistice de calitate in Romania prin birourile sale din Bucuresti, Constanta, Brasov, Oradea, Timisoara, Galati si Cluj-Napoca, astfel acoperind cu succes toate zonele comerciale importante din tara, pentru un contact si o comunicare optima cu clientii sai.

© 2023 Spiller. All Rights Reserved.