Pentru transporturi foarte urgente, programul dvs. si livrarea cat mai rapida a marfurilor devine prioritatea noastră. Firma noastra ofera servicii de hand-carry/on board courier, acest tip de serviciu implicand un angajat Europrim dedicat in totalitate acestui transport special, pentru a ne asigura ca marfa dvs. este sub controlul nostru de la preluare pana la destinatia finala. Pentru o siguranta maxima si ori de câte ori este posibil, curierul păstrează posesia fizică a coletului în timpul expedierii. De la momentul trimiterii comenzii de catre client, echipa noastră gestionează eficient toate detaliile, de la rezervari de zbor pana la cerințele de intrare și reglementările vamale, oriunde în lume. În cele mai multe cazuri, aceasta este cel mai rapid serviciu de transport cargo disponibil la nivel internațional. De la biroul dvs. pana la destinatarul final, transportul dvs. e în mâinile noastre.

AIR CARGO CHARTERS

Indiferent că sunteți în căutarea unei solutii cat mai rapide de a transporta un singur colet, cativa paleti sau o marfa agabaritica, Europrim poate găsi aeronava perfecta pentru a duce in mod optim la indeplinire transportul dvs. intr-un timp cat mai scurt si in conditii de maxima siguranta, de la preluare pana la livrarea door.

FAST CAR

In mod similar transportului aerian in regim de curier on board, acest tip de serviciu se adreseaza clientilor ce doresc livrarea marfurilor in siguranta pe cale rutiera in cel mai scurt timp posibil. Se preteaza in mod special transporturilor coletelor pe distante rutiere ce pot fi acoperite in 12h. Preluam marfa de la depozitul dvs. si o livram in cel mai scurt timp posibil la un pret sensibil mai mic decat transportul aerian.

TRANSPORT MARITIM CONVENTIONAL

Daca marfurile care se bazeaza pe lantul dvs. logistic sunt agabaritice, atipice, cu o masa foarte mare sau daca pur si simplu din cauza volumului considerabil de marfa doriti o alternativa economica eficienta la transportul containerizat international, departamentul nostru de proiecte speciale, chartering si transport conventional va sta la dispozitie 24/7 pentru solutii logistice competitive.

TRANSPORT FLUVIAL PE DUNARE

Transportul fluvial cu barja reprezinta una dintre cele mai ecologice, eficiente si competitive forme de transport pentru volume mari de marfuri, din punct de vedere al costurilor implicate. Un alt avantaj consta in faptul ca utilizand acest mijloc de transport, clientii au posibilitatea de a evita blocajele, aglomeratiile si restrictiile care caracterizeaza transportul rutier. In acelasi timp acest tip de transport este din ce in ce mai incurajat de catre Uniunea Europeana, datorita factorului ecologic, consumul de combustibil pe unitate transportata fiind sensibil diminuat fata de transportul rutier.

© 2023 Spiller. All Rights Reserved.