Despre noi

Cine suntem ?

Ce facem

Ofera de peste 15 ani, clientilor sai, o gama completa de servicii logistice oriunde pe glob, facand o conexiune rapida intre furnizori și beneficiari, 24 de ore din 247 zile pe saptamana. Asiguram depozitarea și distribuția bunurilor pe intreg teritoriul Romaniei, atat cu camioane complete dar și partide mici de marfuri. Transportul maritim este oferit atat în varianta FCL dar și LCL, cu plecari saptamanale din principalele porturi ale lumii. Marfurile care necesita o rapiditate ridicata, sunt încarcate de catre specialiștii noștri cu ajutorul transportului aerian clasic dar putem asigura aeronave pentru curse charter.

Parcul auto include o gama variata de mijloace de transport: autovehicule cu prelata (avand volum si dimensiuni multiple), dube izoterme, dube termoking, semiremorci dube, echipate pentru transportul de confecţii pe umeraşe, precum si dube simple, camioane cu abilitare ADR pentru transportul de marfuri periculoase. Conducatorii auto incadrati pe aceste mijloace de transport corespund din punct de vedere etic si profesional.

Valorile noastre

Siguranta

Spiller beneficiaza de o asigurare suplimentara pentru transportul rutier international de marfuri, valoarea acestei asigurari putand fi suplimentata in functie de valoarea marfii transportate.

In permanenta poate fi determinata pozitia camionului aflat in cursa , datorita dotarii acestuia cu telefon mobil, astfel incat clientii nostri sa poata fi informati in orice moment despre derularea transportului.

 

Profesionalism

Utilizam in munca noastra programe de ultima generatie, pentru a fi cat mai eficienti si a crea cele mai bune solutii pentru colaboratorii nostri.Suntem prompti si flexibili.

Spiller a inteles inca de la inceput ca o pozitie puternica pe piata transporturilor cargo nu poate fi obtinuta decat prin consolidarea profesionala continua a angajatilor acesteia.

Vrem sa cream un mediu de afaceri bazat pe incredere si onestitate. Respectam diferentele de conceptie si suntem atenti la problemele celorlalti. Apreciem diversitatea ideilor, avem incredere unii in ceilalti si valorificam cunostintele si experientele acumulate in domeniul transporturilor internationale de marfuri.

Dorim ca partenerii si clientii nostri sa fie mindri ca lucreaza cu noi.

 

Operativitate

In permanenta tinem legatura cu soferii, astfel ca putem trimite un camion oriunde este solicitat, in cel mai scurt timp.

Spiller va asigura de promptitudinea solutionarii cererilor formulate de catre dvs. in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii.

Datorita faptului ca in permanenta tinem legatura cu soferii, putem trimite un camion oriunde este solicitat, pentru ca in cel mai scurt timp sa beneficiati de serviciile acestuia.

Propunem intotdeauna clientilor nostri cele mai bune solutii.

Testimoniale

Calitatea serviciilor noastre este confirmata atat de certificarile primite de catre firma noastra de-a lungul timpului de la organizatii de specialitate nationale si internationale dar mai ales de prezenta continua a clientilor nostri alaturi de echipa noastra

© 2023 Spiller. All Rights Reserved.